Voor het eerst hier?

Wanneer u voor het eerst onze site bezoekt zult u alles snel in de gaten hebben. Of u nu hier bent om geboortekaartjes of trouwkaarten uit te zoeken, of omdat u uw beste vriend of vriendin een kaartje wil sturen. Voor alle kaarten is dezelfde, eenvoudige en logische werkwijze opgezet. U hoeft niet eerst een account aan te maken, u kunt meteen aan de slag met het uitzoeken of zelf maken van uw kaart.

In het linker menu vindt u alle categorieën. Nadat u een categorie hebt geselecteerd komt u in een van de verschillende catalogussen terecht en kunt u een kaartje kiezen. Zodra u een kaartje aanklikt wordt deze vergroot en kunt u de details beter zien. Klikt u daarna op "Maak deze kaart" dan wordt de kaart geopend in de designtool en kunt u het kaartje op allerlei verschillende manieren bewerken. Achtergronden, kleuren, tekst, afbeeldingen uw eigen foto's, u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het verwerken. Lees hier hoe.

Heeft u uw eigen  ontwerp af en bent u tevreden, dan maakt u een account aan en kunt u het ontwerp opslaan. U kunt zoveel ontwerpen opslaan als u zelf wilt.

Als u een definitieve keuze heeft gemaakt, klikt u rechtsboven op mijn ontwerpen en kunt u het kaartje bestellen. Bestelt u veel kaarten? Dan is het misschien handig om de enveloppen vooruit te laten komen, zodat u op uw gemak de adressen kunt verzorgen.