U kunt de enveloppen vooraf bestellen zodat u thuis op uw gemak de adressen kunt verzorgen.


Blijf zeker terugkomen, er komen regelmatig nieuwe afbeeldingen bij!

Alle geboortekaartjes, trouwkaarten en andere kaarten aangeboden op deze site zijn alleen verkrijgbaar via deze site.

Home

 


Voor het eerst hier?

Wanneer u voor het eerst onze site bezoekt zult u alles snel in de gaten hebben. Of u nu hier bent om geboortekaartjes of trouwkaarten uit te zoeken, of omdat u uw beste vriend of vriendin een kaartje wil sturen. Voor alle kaarten is dezelfde, eenvoudige en logische werkwijze opgezet. U hoeft niet eerst een account aan te maken, u kunt meteen aan de slag met het uitzoeken of zelf maken van uw kaart.

In het linker menu vindt u alle categorieën. Nadat u een categorie hebt geselecteerd komt u in een van de verschillende catalogussen terecht en kunt u een kaartje kiezen. Zodra u een kaartje aanklikt wordt deze vergroot en kunt u de details beter zien. Klikt u daarna op "Maak deze kaart" dan wordt de kaart geopend in de designtool en kunt u het kaartje op allerlei verschillende manieren bewerken. Achtergronden, kleuren, tekst, afbeeldingen uw eigen foto's, u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het verwerken. Lees hier hoe.

Heeft u uw eigen  ontwerp af en bent u tevreden, dan maakt u een account aan en kunt u het ontwerp opslaan. U kunt zoveel ontwerpen opslaan als u zelf wilt.

Als u een definitieve keuze heeft gemaakt, klikt u rechtsboven op mijn ontwerpen en kunt u het kaartje bestellen. Bestelt u veel kaarten? Dan is het misschien handig om de enveloppen vooruit te laten komen, zodat u op uw gemak de adressen kunt verzorgen.