Enveloppen

Maak je kaartje helemaal af met een bijpassende envelop. Er is volop keuze, naast de enveloppen in verschillende kleuren zijn er ook enveloppen met metallic glans, gouden inlay of goudfolie.

Wil je de enveloppen vooraf bestellen?
Klik dan op onderstaande button of op de afbeelding van de betreffende envelop naar keuze.
Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van het kaartje. De envelop is altijd iets groter dan de kaart. Bij kaartjes in het formaat van 13 x 13 cm hoort een envelop in het formaat van 14 x 14 cm.

ENVELOPPEN BESTELLEN


Gekleurde enveloppen

Deze kleuren enveloppen zijn beschikbaar voor alle kaartformaten. De prijs voor de witte envelop is € 0,27 per stuk. De gekleurde enveloppen zijn € 0,38 per stuk.
 


Speciale enveloppen

De enveloppen met metallic glans geeft een luxe uitstraling aan je kaartje. De transparante witte envelop zorgt voor een chique uitstraling, het kaartje is dan al door te envelop zichtbaar.
Deze enveloppen zijn beschikbaar voor alle kaartformaten. Prijs is vanaf € 0,53 per stuk.
 


Enveloppen met gouden inlay

De gouden inlay geeft een chique uitstraling. Deze enveloppen zijn alleen beschikbaar voor kaarten in het format van 13 x 13 en 11 x 17 cm. De prijs is vanaf € 0,65 per stuk.
 


Witte enveloppen met goudfolie

Er zijn twee versies leverbaar. Een witte envelop met goudfolie hartjes of goudfolie stipjes.
Enveloppen met goudfolie zijn alleen beschikbaar voor kaarten in het formaat van 13 x 13 en 10 x 21 cm. De prijs is € 0,68 per stuk.
 


Duurzame envelop

Deze envelop is van gerecycled papier en heeft een bijpassende papiersoort. Wil je jouw ontwerp op duurzaam papier? Neem contact met ons op en wij passen dit voor je aan.
De duurzame envelop is beschikbaar in het formaat 15 x 10 cm. Prijs per stuk vanaf €0,40.