Bezorging

Hier vind je meer informatie over de verzending en bezorging van jouw kaartjes. Voor al onze kaarten geldt: op werkdagen voor 18.00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen.

Meer informatie over bezorging in België vind je onderaan deze pagina. Wist je dat we ook een verzendservice hebben?

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt met DHL naar je verzonden en je ontvangt hier zelfs een track en trace-code van. De bezorging kan er in Nederland 1-2 werkdagen over doen.
Heb je gekozen voor een kaart op écht hout, een kaart met foliedruk, een kaart op calco, een kaart in originele vorm, op dik karton of op kraft, dan dien je rekening te houden met een langere levertijd van 3-5 werkdagen. Deze langere levertijd heeft te maken met het ingewikkeldere drukproces voor deze kaarten. De verzending gaat per brievenbuspakket via DHL en die levert van dinsdag tot en met zaterdag

Bezorging eindbestelling

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart en tijdens het bestelproces vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 18.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag verwerkt en binnen 1-2 dagen thuis geleverd. Voor correcte levering zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten. Voor kaarten met foliedruk of stans, op écht hout, dik karton, kraft of duurzaam papier geldt: bestelling geplaatst voor 18.00 uur, dezelfde dag in productie genomen en binnen 3-5 werkdagen in huis. Deze verzend- en bezorginformatie wordt op de pagina van je kaart vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op.

Bezorging België

Proefdrukken worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 3-4 werkdagen. Je ontvangt hier ook een track en trace-code voor. Bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €4,95 extra. Goed om te weten: je eindbestelling (van meer dan 20 stuks) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.
 

Landen waar we bezorgen

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.