Do It Yourself Kaartjes

Ben jij creatief en hou je van knutselen? Dan is een DIY kaartje misschien echt iets voor jou.
Bij ieder kaart uit onze collectie kun je een klein kaartje of label toevoegen. De labels en kaartjes worden geleverd met 6 tot 8 stuks op één vel. Je dient de labels en kaartjes zelf los te knippen en te bevestigen aan je kaart.
Je kunt een label vastmaken aan je kaart door middel van een touwtje of lint. Je maakt dan een klein gaatje in het label voor het touwtje. Daarnaast kun je een klein kaartje label ook bevestigen met een leuk klein stukje tape of een leuke paperclip.

In de categorie "DIY Labelkaartjes" hebben wij een aantal verschillende labels reeds klaar gezet. Je kunt een label helemaal naar je eigen wens samen stellen. Je kunt teksten en kleuren wijzigen. Je kunt afbeeldingen verwijderen en toevoegen en natuurlijk ook je eigen foto uploaden. Een klein kaartje kun je natuurlijk ook gebruiken voor de aankondiging van je babyborrel of kraamfeest.

Mocht je niet zo creatief zijn, maar vind je de uitstraling van een DIY kaart wel heel leuk, dan kun je kiezen voor een kaart met een Do It Yourself look en feel. Het kaartje, het label of een foto wordt dan op de kaart gedrukt met de tekst. Door gebruik van een stukje tape of een strikje kun je het eruit laten zien of dit erop is bevestigd