U kunt de enveloppen vooraf bestellen zodat u thuis op uw gemak de adressen kunt verzorgen.


Blijf zeker terugkomen, er komen regelmatig nieuwe afbeeldingen bij!

Alle geboortekaartjes, trouwkaarten en andere kaarten aangeboden op deze site zijn alleen verkrijgbaar via deze site.

Home

 


Geboortekaartjes

Bent u op zoek naar de perfecte originele geboortekaartjes voor uw kindje? De speurtocht naar dat ene kaartje is hartstikke leuk en u komt altijd van alles tegen. Daarom bent u bij Uitgeverij Kunst Adelt aan het juiste adres! Al sinds 1932 bestaat onze uitgeverij en wij hebben dan ook al jarenlange ervaring met geboortekaartjes. U vindt bij ons allerlei geboortekaartjes; van Anton Pieck tot hip en lief. Van klassiek, retro of pentekening tot modern en eigentijds. Voor elk wat wils en met oog voor detail!

Geboortekaartjes jongen of geboortekaartjes meisje, tal van ontwerpen specifiek voor jongens of voor meisjes staan op onze site. Bijna al onze geboortekaartjes zijn met de hand ontworpen en getekend en u krijgt dus voor uw jongen of meisje een uniek geboortekaartje. Ook bij onze neutrale geboortekaartjes vindt u voor uw zoontje of dochter de leukste kaartjes, maar dan net iets anders. Soms wat chiquer soms wat liever....altijd origineel.

Ook voor uw tweede kindje is op onze site keuze te over. We hebben speciaal daarvoor verschillende categorieën. Heeft u al een zoontje? Bij ‘Baby Met Broertje’ vindt u geboortekaartjes met broertje voor jongens en meisjes met een broertje en met verschillende thema’s. Heeft u al een dochtertje? Bij ‘Baby Met Zusje’ vindt u geboortekaartjes met zusje voor jongens en meisjes met een zusje, ook met verschillende thema’s.

U krijgt een tweeling! Speciale tweeling geboortekaartjes vindt u in de categorie ‘Tweeling’.  Ook in deze categorie vindt u verschillende thema’s. Van klassieke geboortekaartjes tot en met eigentijds of retro. Ook originele geboortekaartjes met dieren of uw tweeling in een bolderkar.

Geboortekaartjes met foto maken? Voor uw geboortekaartjes met foto hebben we verschillende kaders bij elkaar gezet. De kader kaartjes zijn natuurlijk ook in verschillende stijlen te verkrijgen, van klassiek tot hip en van alles daar tussen in. Plaats eenvoudig uw eigen foto en maak zo uw eigen originele geboortekaartjes.

Zelf geboortekaartjes maken. U wilt helemaal zelf uw eigen ontwerp maken? Geen probleem, bij de categorie  ‘Zelf Ontwerpen’  kiest u eerst een formaat kaart en daarna gaat u aan de slag. Kijk bij hoe werkt het voor tekst en uitleg of neem contact met ons op.

In onze ontwerper kunt u alle geboortekaartjes nog persoonlijker en unieker maken. U kunt eenvoudig teksten toevoegen of aanpassen. Gebruik uw eigen foto of afbeeldingen om uw geboortekaartjes helemaal te maken zoals u ze echt wil hebben.

Onderaan elke pagina vindt u in de groene balk alle verschillende thema's. Bent u op zoek naar geboortekaartjes waar bijvoorbeeld vlindertjes op moeten staan. Of u zoekt juist kaartjes met een bolderkar? Onderaan, bij de verschillende thema's vindt u alles bij elkaar. Of navigeer via deze linkjes.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle geboortekaartjes die u zelf via onze website kunt bewerken en bestellen. De geboortekaartjes zijn te bewerken in kleur, afbeelding en tekst of met een eigen foto. Zo maakt u helemaal zelf uw eigen geboortekaartje.

Onze complete collectie originele geboortekaartjes:


Trouwkaarten van Uitgeverij Kunst Adelt

Behalve voor uw geboortekaartjes kunt u ook bij ons terecht voor uw trouwkaarten. Getekend of foto's van bekende fotografen. Klassieke trouwkaarten of eigentijds. Uw eigen ontwerp of trouwkaarten met uw eigen foto. Ook voor de mooiste dag van uw leven hebben we voor ieders gading de perfecte trouwkaart.

Terug naar boven.