Online originele getekende geboortekaartjes bestellen.

Ben je zwanger? De geboorte van je kindje wil je natuurlijk bekend maken met het mooiste kaartje.
Een geboortekaartje is het eerste document dat het leven van je kindje bevestigt.
Wij hebben een prachtig assortiment. Je vindt bij ons allerlei verschillende geboortekaartjes;
van Anton Pieck tot hip en lieflijk. Van klassiek, retro of pentekening tot modern en eigentijds.
Voor elk wat wils en met oog voor detail!

Pentekeningen

Op zoek naar een klassiek geboortekaartje?
Wij bieden voor de geboorte van een zoon, dochter alsook voor tweeling een ruim assortiment kaartjes met pentekening. Handmatig getekend in potlood, krijt, pen, sepia, grijs of pasteltinten, door kunstenares Monique Martin. Zij kreeg in 2016 een Oscar nominatie voor de verfilming van de door haar geschreven en geïllustreerde kinderboeken reeks  Ernest et Celestine.
Haar tekenstijl is hoogstaand en uniek. Het zijn ware kunstwerkjes.

 

 

 

 
Geboortekaartjes jongen

In verwachting van een zoon? In onze collectie jongenskaarten is er keuze uit verschillende stijlen, van klassiek tot trendy, lieve, getekende, hippe en stoere geboortekaartjes. In deze categorie staan kaartjes met een specifieke jongenskleur of afbeelding, maar kijk ook bij de categorieën neutraal, pentekeningen en Anton Pieck. Deze kaarten zijn ook zeker geschikt als specifieke jongenskaarten.
Maak een geboortekaartje persoonlijk door een kleur aan te passen of door toevoeging van een illustratie of een eigen foto in de ontwerptool op de website. Er is tevens keuze uit verschillende lettertypes en kleuren waardoor een kaartje helemaal naar wens gemaakt kan worden.


 


 

 Geboortekaartjes meisje

In verwachting van een dochter? De collectie geboortekaartjes voor meisjes bevat verschillende stijlen. Er is keuze uit klassieke, lieve, hippe en vrolijke kaartjes. Daarnaast zijn er ook kaartjes met silhouet tekeningen of hartjesregen.
In deze categorie staan kaartjes met een specifieke meisjeskleur of afbeelding, maar kijk ook bij de categorieën neutraal, pentekeningen en Anton Pieck. Deze kaarten zijn ook zeker geschikt als specifieke meisjeskaarten.
Pas teksten of kleuren aan of voeg een illustratie of foto toe in de handige ontwerptool. Maak zo gemakkelijk het geboortekaartje heel persoonlijk, exclusief en uniek.

 
Geboortekaartjes Neutraal

Wil je dat het geslacht van je kindje een verrassing blijft tot na de geboorte?
Weet je dus niet of je een kaartje voor een jongen of meisje nodig hebt, dan vind je in de collectie Neutraal kaartjes die zowel voor de geboorte van een jongen of meisje gebruikt kunnen worden. Kijk ook nog bij de categorieën pentekeningen en Anton Pieck. Deze kaarten zijn ook zeker te gebruiken als neutrale geboortekaartjes.
Pas teksten of kleuren aan of voeg een illustratie of foto toe in de handige ontwerptool. Maak zo gemakkelijk het kaartje heel persoonlijk, exclusief en uniek.

 

 

  

Do It Yourself Kaartjes

Hier vind je een overzicht van alle DIY Kaartjes. Bij ieder kaart uit ons assortiment kun je een klein kaartje of label toevoegen. De DIY Labelkaartjes worden met 6 tot 8 stuks op één vel geleverd. Je dient de labels zelf te knippen en aan je geboortekaart te bevestigen. Je maakt een klein gaatje in het label en maakt deze dan vast aan je kaart met een stukje touw of lint. Je kunt een label ook bevestigen met een leuk klein stukje tape of een leuke paperclip. Een klein kaartje is ook leuk voor de aankondiging van je babyborrel of kraamfeest mee aan te kondigen. Ook deze kaarten zijn in de designtool geheel naar wens aan te passen door keuze uit kleuren en lettertypes of voeg een illustratie of foto toe om het kaartje persoonlijk te maken.

 Anton Pieck

Hier vind je een overzicht van alle door Anton Pieck getekende afbeeldingen  betreffende het thema geboorte. Een unieke stijl te omschrijven als nostalgisch, romantisch, sprookjesachtig, al zoveel jaren in onze collectie en nog altijd zeer gewild.
Door het grote gevoel voor detail zijn de kaarten stuk voor stuk een waar kunstwerk.
Wij hebben er voor het eerst voor gekozen om de gehele collectie op te nemen.
Onze uitgeverij heeft het wereldwijde alleenrecht op geboortekaartjes van Anton Pieck. Ook deze kaarten zijn in de designtool geheel naar wens aan te passen door keuze uit kleuren en lettertypes of voeg een illustratie of foto toe om het kaartje persoonlijk te maken.

 

 
 


Geboortekaartjes tweeling

In verwachting van een tweeling? Hier vind je onze geboortekaartjes voor tweelingen.
Er zijn verschillende genres in deze collectie
In de designtool kun je ook deze kaartjes weer heel persoonlijk maken door het gebruik van kleuren en lettertypes. Het toevoegen van een illustratie of een foto van je kindjes maakt de kaart echt van jullie.