U kunt de enveloppen vooraf bestellen zodat u thuis op uw gemak de adressen kunt verzorgen.


Blijf zeker terugkomen, er komen regelmatig nieuwe afbeeldingen bij!

Alle geboortekaartjes, trouwkaarten en andere kaarten aangeboden op deze site zijn alleen verkrijgbaar via deze site.

Home

 


 

Privacyverklaring:

 

Kunstadelt.nl neemt de bescherming van uw persoonsgegevens zeer serieus.

Wij hebben ons privacybeleid bijgewerkt om u meer inzicht te kunnen bieden in de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens verwerken

 

 

Dit is de website van kunstadelt.nl

 

Bedrijfsnaam + contactgegevens:

Uitgeverij Kunst Adelt

Kerkstraat 2

6267 ED  Cadier en Keer

Tel. : +31(0)43 7370029

E-mail:  info@kunstadelt.nl

 

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 56745494

BTW nummer: NL158209357B01

 

 

Op de website van kunstadelt.nl kunt u online gepersonaliseerde geboortekaartjes maken en hiervan een proefdruk of bestelling van meerdere kaarten naar een opgegeven adres laten versturen.


Gegevens die wij verzamelen

Wij verzamelen gegevens zoals uw e-mailadres en wachtwoord wanneer u zich registreert als nieuwe klant en een account aanmaakt. Verder verzamelen wij bestelgegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer en betalingsgegevens wanneer u een bestelling bij ons plaatst, samen met de bestanden zoals de ingevoerde teksten en de foto´s die door u worden geüpload en/of worden gebruikt in de geboortekaartjes. Uw e-mailadres wordt gebruikt om de bevestiging van de bestelling toe te zenden. Indien u de bestelling naar een ander adres gestuurd wilt, worden ook deze NAW-gegevens verzameld.

 

Hoe gebruiken wij uw gegevens verder?

Uw gegevens kunnen voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

Acceptatie, verwerking en uitvoering van uw bestelling
Uw gegevens worden gebruikt om de bestelling te verwerken, uit te voeren, te produceren en te bezorgen op het door u gekozen adres. Met uw gegevens houden wij u ook op de hoogte van de voortgang van de bestelling. We geven uw gegevens door aan andere bedrijven die in opdracht van ons bepaalde diensten uitvoeren.
Denk hierbij aan:

·       een drukkerij die door ons wordt ingeschakeld om uw bestelling te produceren

·       een vervoerder zoals DHL of PostNL om uw bestelling te kunnen verzenden en af te leveren

·       online betaaldienstverlener Multisafepay om uw betaling te kunnen verwerken

·       dienstverleners om onze e-mails of andere vormen van klantencommunicatie te kunnen verzenden

·       Hostingpartner



Het beheren van uw account
U kunt uw eigen account aanmaken op onze website. In dit account slaan we onder andere uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres op. We slaan ook informatie op over eerdere bestellingen die u heeft geplaatst, zodat u uw producten sneller kunt terugvinden en kunt bekijken of nabestellen.

 

Verstrekking gegevens aan derden

We stellen uw gegevens alleen beschikbaar aan derden zoals hierboven uiteengezet. Dit gebeurt uitsluitend voor doeleinden zoals die in dit beleid zijn beschreven of hiermee verenigbaar zijn. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens en de inhoud van dit beleid in acht te nemen.

Beveiliging van je gegevens


Kunstadelt.nl gaat uiterst zorgvuldig om met uw gegevens. Wij nemen beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik. Elk product en alle daarin opgeslagen afbeeldingen, foto’s of andere geüploade inhoud is beveiligd door uw unieke e-mailadres en wachtwoord. Andere gebruikers kunnen de door u gemaakte producten en hierin opgeslagen inhoud niet inzien zonder in het bezit te zijn van deze beide gegevens. Daarom raden wij u aan om uw wachtwoord met zorg te kiezen en deze niet te delen met anderen!

 

Uw rechten (inzage, correctie en verzet)

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kunt u ons verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens. Naast inzage mag u ons ook verzoeken om uw gegevens te verbeteren of aan te vullen. Hetzelfde geldt voor een verzoek om uw persoonsgegevens te verwijderen. Voor dergelijke verzoeken tot inzage, correctie of verzet, kun contact met ons opnemen per telefoon: 043-7370029 of per e-mail via: info@kunstadelt.nl.


Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Deze links zijn puur ter inspiratie en informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de wijze waarop zij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verwijzen u dan ook naar de privacyverklaring van de betreffende website.

 

Wijzigingen en vragen

Wij behouden ons het recht om wijzigingen aan te brengen in onze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via de telefoon 043-7370029 of per e-mail via info@kunstadet.nl.